Тіна Кароль "вистрілила" в Зеленського спокусливим поглядом, Потап аж маску зняв

У мережі оприлюднили унікальні кадри зі співачкою Тіною Кароль та президентом України Володимиром Зеленським, на яких останній, на думку фанатів, так дивився на артистку, ніби був закоханий у неї.

Варто зауважити, що з нагоди Дня Конституції Зеленський підписав указ №254/2020 про відзначення державними нагородами за значний особистий внесок у культурно-освітній розвиток Української держави та вагомі трудові досягнення. Зокрема, він передбачав нагородження Тіни Кароль орденом княгині Ольги ІІІ ступеня.

Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/
Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/

Дитина ледь не потрапила до лікарні через "кислу жижу" відомого супермаркету: хотів звичайний бутерброд

В магазині популярної української мережі супермаркетів "Фора" стався досить неприємний випадок, який змушує задуматися не тільки про сьогоднішній день, але і про те, яким буде наше майбутнє. І за майбутнє ми говоримо не випадково, адже продавці магазину запропонували 10 річній дитині зіпсовану ковбасу. Можна тільки здогадуватися як цей продукт може зашкодити дитячому організму.

Доглянь за "дамою" після збору врожаю: як правильно підготувати полуницю до наступного сезону

У липні настає друга хвиля нарощування листя полуниці, а також відростання нових ріжків та закладка нових квіткових бруньок. Друга половина літа – найбільш вдалий час, щоб подбати про майбутній врожай. Як правильно потрібно доглядати за полуницею пише supersadovnik.

Ящик з полуницею, фото з відкритих джерел
Ящик з полуницею, фото з відкритих джерел

Зірку "Дизель шоу" Поплавську увічнили, сльози на очах від втрати неймовірного таланту

У Житомирі, на Корбутівському цвинтарі, встановили пам'ятник Марині Поплавській.

У своєму зверненні Людмила з гордістю згадує свою сестру: Майже два роки немає поруч з нами Маріанни (Марини) Францівни – турботливої сестри, чудової Жінки, найкращої подруги, прекрасного педагога, яскравої і незрівнянної актриси, яка привнесла в кожне серце, в кожну домівку частку світла, тепла, добра, миру і позитиву

Нагадаємо, житомирянка Марина Поплавська, зірка проекту "Дізель шоу", трагічно загинула в ДТП в жовтні 2018 року.

Марина Поплавська,фото: Facebook
Марина Поплавська,фото: Facebook

"Слуги народу" влаштували гучну вечірку на честь виходу на канікули

Верховна Рада України пішла на літні канікули. Судячи з оприлюднених в інтернеті кадрів, з цього приводу народні обранці вирішили влаштувати доволі гучну вечірку, на яку навіть запросили зірок.

У Раді, фото facebook "Слуга народу"
У Раді, фото facebook "Слуга народу"