На сході Німеччини в регіонального аеропорту Еггерсдорф, місто Мюнхеберг сталася авіакатастрофа: невеликий літак влетів у башту летовища. Обидва пасажири вижили, однак отримали травми.

Джерело: німецький новинний портал Moz.de.

Інцидент стався ще 17 липня, близько 13:30 на сході Німеччини невеликий літак влетів в диспетчерську вежу, який розташований в. Двом пасажирам літака вдалося вижити, проте вони отримали травми.

За офіційною інформацією, в літаку перебував 68-річний пілот і його 46-річний син. Після зіткнення їх направили до шпиталю. Наскільки серйозні їхні поранення поки невідомо. В момент зіткнення в башті знаходилась людина, але вона не постраждала.

Цікаво, що літак, який влетів у вежу, поки не вдалося зняти. Це пояснюється міркуваннями безпеки та конструктивними особливостями літального апарату: є ризик вибуху.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

авіакатастрофа в Пакистані, фото Sky News
авіакатастрофа в Пакистані, фото Sky News

Минулого місяця легкомоторний літак марки Cessna розбився в штаті Чіуауа на півночі Мексики. Загинули всі шість осіб, що знаходилися на борту, в тому числі декілька неповнолітніх дітей.

Відомо, що повітряне судно прямувало в сусідній штат Сіналоа. Дані про причини трагедії не було оприлюднене. Влада приступила до розслідування всіх обставин авіакатастрофи.

На щастя, літак не пошкодив інфраструктури і не зачепив сторонніх людей. Після падіння літак загорівся. Уламки палаючого судна знайшли в районі кордону штатів.

У прокуратурі Мексики говорять, що молоді люди, котрі знаходилися в літаку, просто подорожували. Вже відомо, що пілотові було 42 роки, а його пасажирам лише – 23 роки, 12, 13, 14 і 15 років.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аеропорт – на замок: через авіакатастрофу під Львовом люди опинилися в пастці, що відбувається.

Як повідомляв портал Знай.ua, Всі загинули чи знайшли живих: авіакатастрофа в Пакистані обростає дивними деталями.

Також Знай.ua писав, Авіакатастрофа літака МАУ в Ірані: версії, експертна думка, що відомо.