Ціле кладовище автомобілів на єврономерах, яким залишилося лише догнивати на узбіччі, було виявлено на кордоні з Україною. Проте, такі масштабні скупчення покинутих "євроблях" знаходять далеко не вперше. Відповідний відеоролик з'явився в Телеграм-каналі "Україна/Новини".

Такі автомобільні кладовища почали з'являтися, коли для українців істотно посилили правила розмитнення авто на єврономерах. Нове "місце скидання євроблях" зняли на відео у прикордонному селі Убля у Словаччині, де знаходиться контрольний пункт пропуску Малий Березний (Закарпатська область).

"Кладовище євроблях" у Словаччині, скріншот з відео
"Кладовище євроблях" у Словаччині, скріншот з відео

Повідомляється, що частина таких автомобілів вже розібрана шукачами запчастин. Машини припарковані на узбіччі і нікому не потрібні. Також на багатьох авто знято номери. В поліції говорять, що їх знімають відразу ж самі українці.

Водночас в Україні можуть різко піднятися нові й впасти в ціні старі автомобілі через можливий перегляд народними депутатами механізму розрахунку ввізного мита та акцизу. Новий законопроєкт №3704-1 може встановити нові правила.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Польщі затримано колишнього голову "Укравтодору" Славоміра Новака. Про це повідомив прессекретар міністра-координатора спеціальних служб Польщі Станіслав Зарін. Новака підозрюють в корупції, управлінні організованою злочинною групою і відмиванні грошей.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Микола II все не дає спокою Поклонській - "експрокурорка" змусила Дюжева з "Бригади" тужити за царем. Депутатка Державної Думи Російської Федерації і так званий колишній "прокурор" анексованого півострова Крим Наталія Поклонська виклала на своїй сторінці в Instagram запис вірша Сергія Бехтєєва "Молитва", в якому вкотре висловлює безмежний жаль з приводу розстрілу сім'ї Миколи II.

Також Знай.uа" писав, молодий Данилко розповів про створення образу Вєрки Сердючки – "Якось "зловив" провідницю… ". Артист у програмі "Вибрики" розповів про те, як він став найвідомішою провідницею всіх часів. Короткий відеоролик, знятий приблизно у 1998 році, з'явився у соціальній мережі Facebook.