Мільйони безробітніх українців отримають одразу по 7-8 тисяч на руки: хто спіймає удачу за хвіст

Українцям, які втратили роботу під час карантину, виділили додаткові гроші на допомогу. Про це розповів нардеп, заступник голови парламентського комітету з питань соціальної політики Михайло Цимбалюк
Кабмін виділив 6 мільярдів гривень для допомоги людям, які стали безробітними. За даними депутата, за час карантину роботу втратили близько 2 мільйонів українців.

Безробіття, фото Знай.ua
Безробіття, фото Знай.ua

Правила декретної відпустки в Україні буде змінено — батько і мама доглядатимуть за дитиною по черзі

Українців чекають кардинальні зміни в законодавстві про декретну відпустку.
Про підготовку нововведень розповіла віцеспікер Верховної Ради Олена Кондратюк. Вона зазначила, що "ментальні матріархальні стереотипи", які вселили українцям, заважають нам зрівняти в правах і обов'язках по догляду за дитиною чоловіків і жінок. Саме тому у парламенті готують законопроєкт, який допоможе це зробити. Згідно з ним, декрет зможуть брати батько і мати дитини по черзі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Дитина, Pixabay
Дитина, Pixabay

Запаси їжі українців стрімко знижуються, фермери б'ють на сполох

В Україні виробництво сільськогосподарської продукції за перші шість місяців цього року порівняно з аналогічним періодом 2019 року впало на 18,7%. Про це повідомляє Державна служба статистики.
Зазначається, що основний спад зафіксований у червні. За даними статистичного відомства, сільськогосподарські підприємства скоротили виробництва на 26,7%, господарства населення – на 8,4%.

Молоко, фото Асоціація виробників молока
Молоко, фото Асоціація виробників молока

Горезвісна "слуга народу" Третьякова нарікає на малу зарплату

Скандальновідома Тетяна Третьякова знову поділилась одіозною думкою, проте цього разу вона не сказала нічого оригінального: народна депутатка поскаржилась, що заробітної плати мало на проживання. Віднявши гроші, які йдуть на податки, народна депутатка мусить отримувати щомісяця “чистими” близько 32-35 тисяч гривень.

Галина Третьякова, скріншот: YouTube
Галина Третьякова, скріншот: YouTube

На Донбасі окупанти застрелили жителя Естонії, який кинувся на порятунок пораненого українського героя

Військовослужбовці опізнали медика, який був підло вбитий російськими окупантами під час порятунку бойового товариша. Так, загиблим виявився громадянин Естонії Микола Ілін, який проходив військову службу за контрактом.

Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці Операції об'єднаних сил.