У вівторок, 21 липня, на більшій частині України очікується тепла погода. Місцями в деяких областях можливі дощі з грозами.

Прогноз Укргідрометцентру на 21 липня

Як повідомляють синоптики Укргідрометцентру, у вівторок дощі з грозами пройдуть у західних та північних регіонах країни.

У східних та центральних областях вдень температура підвищиться до +27 +29 градусів, а вночі – до +14 +16.

На Заході і Півночі випадуть опади, вдень +24 +29 градусів, а вночі – +13 +16. У південних регіонах стовпчики термометрів піднімуться до +29 +31 градуса, вночі буде до +17 +19.

У Києві у вівторок буде хмарно і дощитиме. Вдень температура повітря в столиці підніметься до +25 +27 градусів, а вночі – +15 +17.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

погода на 21 липня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Прогноз погоди на 21 липня від Діденко

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що найближчої ночі дощі з грозами пройдуть на півдні України і навіть трохи закине опадів у Кропивницький і Дніпро з районами.

Температура повітря у вівторок буде коливатися в межах +25 +30 градусів, на півдні місцями досягне +30 +33 градусів, у західних областях буде нижче, +22 +27 градусів.

"Вітер передбачається північно-західний, невеликий або помірний", - уточнила вона.

Вихідні вже залишилися у фотографіях та картах погоди, а ми мандруємо далі по липню. Вже сьогодні ввечері та найближчої...

Geplaatst door Наталка Діденко op Maandag 20 juli 2020

Народний прогноз погоди в Україні

21 липня вшановується пам'ять святого великомученика Прокопа. Також у цей день відзначається свято Казанської ікони Божої Матері. По цьому дню судили про майбутню зиму: "Що Казанська покаже, те й зима скаже". З 21 липня починається найсильніша спека.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.