Анонімний вантажник, який пропрацював понад 11 років в аеропорту, розкрив одну цілком марну деталь у кожній валізі. За словами співробітника аеропорту, бирки, які пасажири вішають на свій багаж, щоб не втратити його, не мають жодного сенсу і дратують всіх вантажників.

Своїм досвідом вантажник поділився з користувачами форуму Reddit, його слова передає Daily Express. Проте, якщо хтось дуже боїться втратити багаж, вантажник порадив писати свої контактні дані фломастером на самій валізі.

Аеропорт, скріншот: YouTube
Аеропорт, скріншот: YouTube

"Вони постійно заважають нам взятися за ручку, падають або ламаються. До того ж, якщо бирки відриваються, вони стають сміттям, який становить небезпеку для двигунів літака", — пояснив він.

Раніше ще один вантажник аеропорту розповів, які предмети у валізах авіапасажирів дратують його і колег найбільше. За його словами, найгіршим, що мандрівник може упакувати в багаж з цілком логічних причин є харчові продукти. Крім того, коли пасажири упаковують у валізу велику кількість алкоголю, вона починає важити дуже багато.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Аеропорт, скріншот: YouTube
Аеропорт, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Польщі затримано колишнього голову "Укравтодору" Славоміра Новака. Про це повідомив прессекретар міністра-координатора спеціальних служб Польщі Станіслав Зарін. Новака підозрюють в корупції, управлінні організованою злочинною групою і відмиванні грошей.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Микола II все не дає спокою Поклонській - "експрокурорка" змусила Дюжева з "Бригади" тужити за царем. Депутатка Державної Думи Російської Федерації і так званий колишній "прокурор" анексованого півострова Крим Наталія Поклонська виклала на своїй сторінці в Instagram запис вірша Сергія Бехтєєва "Молитва", в якому вкотре висловлює безмежний жаль з приводу розстрілу сім'ї Миколи II.

Також Знай.uа" писав, молодий Данилко розповів про створення образу Вєрки Сердючки – "Якось "зловив" провідницю… ". Артист у програмі "Вибрики" розповів про те, як він став найвідомішою провідницею всіх часів. Короткий відеоролик, знятий приблизно у 1998 році, з'явився у соціальній мережі Facebook.