У середу, 22 липня, в Україну прийде холодний атмосферний фронт. Він принесе із собою значне зниження температури повітря. Зокрема, значно похолодає в північній частині країни, а також на заході України. Крім того, знизиться температура повітря у Вінницькій і Черкаській області. Температура повітря в цих регіонах буде на рівні +20…+25 градусів. В інших регіонах нашої країни буде значно спекотніше. На півдні та сході нашої країни температура буде на рівні +26…+32 градуси.

Злива в Києві - фото з Фейсбук
Злива в Києві - фото з Фейсбук

Вітер в Україні буде північно-західним, невеликою або помірною. Що стосується дощів, то їх завтра практично не буде. Завдяки антициклону Albreght, більша частина території нашої країни буде перебувати в сухій зоні. Дощі можливі в Сумській, Полтавській, Харківській та Луганській областях, а також на Прикарпатті. В інших регіонах нашої країни буде без опадів, але погода, швидше за все, буде хмарною і прохолодною. Тільки на півдні буде сонячно і спекотно. Ідеальна погода для людей, які відпочивають на курортах.

У Києві очікується досить свіжа і прохолодна погода. Однак дощів не очікується. Повітря прогріється до +24 градусів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильніше і сильніше.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють тривогу: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.