Україна відповіла Путіну за "кримське побачення з Зеленським"

Зустріч українського президента Володимира Зеленського і лідера країни-агресора Російської Федерації Володимира Путіна в Криму можлива тільки за однієї умови. У тому випадку, якщо президент України приїде на церемонію підняття в Криму українського прапора і зняття російського. Про це стало відомо завдяки заяві міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби під час брифінгу.

Володимир Зеленський, скріншот: YouTube
Володимир Зеленський, скріншот: YouTube

Луцького терориста повалили на землю, заручників звільнили - перші кадри

У Луцьку співробітники правоохоронних органів змогли затримати чоловіка, який з ранку вівторок, 21 липня, утримував заручників на захопленому автобусі і погрожував підірвати, якщо не будуть виконані його вимоги. Про це повідомив глава Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці у соцмережі Twitter.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

затримання терориста в Луцьку,фото з Twitter
затримання терориста в Луцьку,фото з Twitter

Жителі Луцька вночі вийшли на вулиці і не приховують бурхливих емоцій після теракту

У центрі Луцька мешканці міста подякували правоохоронцям після того, як було звільнено заручників, а сам терорист здався. Як видно з кадрів, люди зібралися в центрі міста і в знак подяки правоохоронцям скандують "молодці". Раніше міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що протягом дня правоохоронці намагалися домовитися з терористом, щоб той звільнив заручників. Міністр стверджує, що саме завдяки цьому вдалося уникнути жертв.

У Зеленського осоромилися зі президенткою Швейцарії

У Зеленського знову оконфузились — цього разу зі статусом гості зі Швейцарії. Президентка Швейцарії Симонетта Зоммаруги прибула в Україну з триденним візитом і планує відвідати із Зеленським Донбас. Зумівши цього разу правильно назвати країну, звідки прибула гостя, в ОП Володимира Зеленського все ж примудрились наплутати зі статусом Симонетти Зоммаруги.

Візит президентки Швейцарії Симонетти Зоммаруги в Україну, фото: president.gov.ua
Візит президентки Швейцарії Симонетти Зоммаруги в Україну, фото: president.gov.ua

Розпоротий від тазу до шиї: окупанти поглумилися над тілом загиблого українського медика

Бойовики поглумилися над тілом військового медика Миколи Іліна, загиблого біля Зайцевого на Донеччині, і тіло якого пізніше передали українській стороні. Зазначимо, що Микола Ілін уродженець Білорусі, громадянин Естонії. З 2018 року захищав Україну на Донбасі. Ілін загинув під Зайцеве 13 липня при спробі забрати тіло загиблого бійця.

Ситуація на Донбасі, скріншот: ООС / Facebook
Ситуація на Донбасі, скріншот: ООС / Facebook

Дикі собаки, бур'ян і привиди... - українці зі сльозами на очах згадали про рідний Донецьк, боляче дивитися

В мережі опублікували нові знімки Донбас-Арени, яка була "першим п'ятизірковим стадіоном у Східній Європі". Сьогодні ж від того стадіону залишилася тільки сумна пам'ять.

Донбас-Арена літо 2020 року, фото: Facebook
Донбас-Арена літо 2020 року, фото: Facebook