Відомий українських журналіст, редактор порталу "Хвиля" Юрій Романенко вирішив прояснити для багатьох незрозумілу ситуацію із тероризмом.

"Про кровожерливих жаб" - так назвав автор свій пост у телеграм-каналі Romanenko Dreams&Nightmare Show.

Романенко зазначає, що завжди говорив, що фани Порошенка в Україні були трохи не в собі. В їх розумінні влада повинна була підігнати танк до цього автобусу з нещасними людьми і вмазати прямою наводкою, або підняти два Су-24 з напалмом і спалити все в радіусі кілометра. Тоді б увесь світ побачив силу і рішучість, "а не постановку".

захоплення заручників у Луцьку, скріншот з відео
захоплення заручників у Луцьку, скріншот з відео

"А держава з пафосом поставила б колективну могилку і всі медійні шакали рівно три доби співали оду боротьбі з тероризмом. Подумайте самі, якими кінченими треба бути, щоб щиро шкодувати, що не було стрілянини і крові. "Це все не по-справжньому, все гра, повинні бути якісь правильні спецслужби", - квакають кровожерливі жаби. Жаби квакають рівно до того моменту, поки самі не стають учасниками "спектаклю". І ось тут жаба повинна задати питання - якщо ти сиділа 10 годин в цій розпеченій коробці в компанії старих і дітей, щоб жаба вирішила - напалм або пряму наводку? А жаби повинні знати, що Беслан відбувається, де люди щиро впевнені, що терористів треба вбивати не рахуючись з жертвами", - зауважує Романенко.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Автор додає, що влада завжди діє, виходячи з уявлень більшості. Тому в Беслані вбили 186 дітей, а в Україні десять годин вели переговори. Тому що для більшості українців життя людини як і раніше важливе. І неважливо це підстановка була чи ні. Це був спектакль під Авакова або ми мали справу з психопатом. Важливо бути людиною і зберігати людяність у будь-якій ситуації. Цим людина відрізняється від кровожерливої жаби.

Варто нагадати, 21 липня, у Луцьку терорист утримував заручників на захопленому автобусі і погрожував підірвати, якщо не будуть виконані його вимоги.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, луцького терориста повалили на землю, заручників звільнили - перші кадри.

Як повідомляв Знай. ua, Романенко поділився инсайдами з ОП, Зеленський планує розпустити Верховну Раду.

Також Знай. ua писав, чому ви тримаєте кеш будинку, а не у кращих українських банках, Романенко жорстко звернувся до Гетьманцеву.