Відомий телеведучий Костянтин Стогній поділився дивовижною історією з своїх подорожей. Так, у Непалі він побував у будинку провідника, дружина якого, згідно з місцевими звичаями, живе разом з ще трьома чоловіками - таке "многомужие" типово для Тибету. Але щоб ще більше заінтригувати своїх читачів, теледіяч розповів цікаву деталь: у печері-будинку незвичайної сім'ї перебував горщик з тим, про що Стогній навіть подумати не міг.

Відповідним постом він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Непал, фото Pixabay
Непал, фото Pixabay

У королівстві Мустанг жінка, що живе тільки з одним чоловіком, вважається нещасної; жінка, що живе з двома чоловіками — відбулася; дружина трьох мужів — заможної. Але сама по життю правильна — це та, у якої чотири (!!!) чоловіка.

Чоловік з народу ло-па, по імені Цамба, привів нас до себе в гості. Він проживає в трикімнатній печері. Його дружина Таян поралася вдома. Старший чоловік Таян по імені Тимле возився з кізяками. Він взагалі в господарстві Таян займає пост міністра паливно-енергетичного комплексу. Всі світлий час доби збирає гній яків. Взимку королівство покривається товстим шаром снігу, і жорстокі морози, топлять печі кізяками.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

2-й чоловік Таян, по імені Норву, працював на городі. 3-й чоловік Сонам — міністр водних ресурсів: здалеку тягає в печеру воду, ну і допомагає дружині по будинку. А Цамба — 4-й, провідником заробляє кеш в її господарство.

Кухня в печері сполучена з вітальнею. За фіранками дві глибокі ніші. Одна — для Таян і того чоловіка, кого вона запросить на ніч; інша — для трьох інших мужів. Мені Таян зізналася, що частіше спить з міністром водних ресурсів.

Вона розтопила піч і зготувала вечерю. Інгредієнти: вода, плитковий чай, сіль. Як тільки чай скипів, Таян перелила його вузьку довгу ступу і збила палицею разом з маслом яка.

Я побачив під стелею печери великий горщик.

Таян, а там що? — питаю.

... Я очікував будь-яку відповідь. Але те, що почув - не вкладалося у мене в голові! Як думаєте, що там?

Звичайно ж, підписники почали вгадувати що в горщику, проте варіантів, які заслуговують уваги, вони не висунули. Багато також зазначили, що з нетерпінням чекають відповіді.

Відповідь на цей час Стогній не дав.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Костянтин Стогній звернувся до всіх українців.

Як повідомляв портал Знай.ua Стогній "наїхав" на реформу поліції.

Також Знай.uа писав, що Навіть снайпер "пустить струмінь" в штани - ведучий показав секретні кадри "монстрів" спецназу.