Сусідня країна, держава-агресор Росія, вже не одне століття славиться тим, що її народ трохи вище, ніж на рівні "експерт" дружить з алкоголем. Там обряд вживання спиртних напоїв називається просто — "бухіч".

Так званий "бухіч" давно в'ївся в культуру цієї країни. Саме через це розробники студії "Kavkaz Sila Games" анонсували нову гру, яка отримала назву "Симулятор бухання online".

"Симулятор Бухання Online", скріншот: Kavkaz Sila Games
"Симулятор Бухання Online", скріншот: Kavkaz Sila Games

Платформа Steam прийняла цю гру і на її сторінці говориться, що симулятор вийде 23 жовтня 2020 року. На жаль, чи на щастя, її ціна поки невідома. Однак, швидше за все, з'являться люди, які будуть готові віддати за цю гру гроші.

"Симулятор Бухання Online", скріншот: Kavkaz Sila Games
"Симулятор Бухання Online", скріншот: Kavkaz Sila Games

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

З особливостей симулятора автори називають інноваційну ідею, можливість випити з "віртуальними корєшами", можна навіть "сообразіть на вісьмох", голосовий чат, збірка анекдотів і перегляд телевізора в нетверезому вигляді.

"Симулятор бухання online — це твій ідеальний солюшен для спільного розпиття алкоголю з джентльменами. Шукай таких самих вишуканих панів, як і ти, щоб обговорити геополітичні проблеми за пляшкою горілки", — закликають розробники.

Серед минулих ігор Kavkaz Sila Games — симулятор тюремних загадок "Є два стільця", симулятори сидіння біля під'їзду, ходіння в туалет, лежання на ліжку, чищення зубів, життя в Росії та інші.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, по мільйону за кожного: США пропонують величезні гроші за інформацію про двох українських хакерів.

Як повідомляв Знай.uа Lg випускає перший у світі монітор 4k ips 1мс (gtg) для створення незабутніх ігрових вражень.

Знай.uа писав, Android поліпшили цікавою функцією від iOS 14: максимально просто і корисно.