На Донбасі російські окупанти вчергове порушили режим припинення вогню та атакували позиції українських героїв. Без потерпілих не обійшлося – від рук бойовиків постраждало четверо військовослужбовців.

Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці Операції об'єднаних сил.

"23 липня незаконні збройні формування Російської Федерації 2 рази порушили режим припинення вогню. Зокрема, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", противник на світанку відкривав вогонь у бік українських опорних пунктів поблизу Старогнатівки.

Ще один обстріл зафіксовано у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ". Неподалік Причепилівки збройні формування РФ вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться в повідомлені.

Військові, фото: Міноборони
Військові, фото: Міноборони

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Водночас, як наголошується, за минулу добу внаслідок ворожих обстрілів чотири українських захисника отримали поранення. Наразі усіх госпіталізовано в лікарні, де їм надали всю необхідну медичну допомогу.

"Підрозділи Об’єднаних сил дотримуються умов припинення вогню та перебувають напоготові до адекватного реагування на будь-які підступні та провокаційні дії противника", - додали в штабі ООС.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше путінські найманці жорстоко розправилися з пораненим дніпрянином — знущалися і знімали на відео

Як повідомляв портал "Знай.uа", "Зброю в руки боятися брати"- український воїн відновив страшні події під Слов'янськом, неможливо повірити.

Також "Знай.uа" писав, в жорсткій сутичці на Донбасі поранені українських військових, розвідка ВСУ повідомила про втрати