Весь світ охопила пандемія коронавірусної хвороби COVID-19, і людям доводиться вдаватися до безлічі засобів, аби адаптуватися до глобального виклику. Особливих складнощів ризик зараження приносить людям, які контактують за своїми професійними обов'язками з іншими - наприклад, таксисти. Однак людська винахідливість не знає меж, і навіть з підручних засобів авто можна "прокачати" так, щоб покращити санітарний стан транспортного засобу.

Про таксистські лайфхаки розповів Telegram-канал "Лента дна".

Авжеж, найпростіший спосіб убезпечитися від інфікування - створити захисний бар'єр між пасажиром і водієм. Але й тут є нюанси.

Так, один водій (див. фото вище) просто обмотав своє сидіння з усіх сторін, щоб ні збоку, ні ззаду на нього не можна було накашляти.Комусь навіть може здатися, що він перетворився на своєрідну "мумію".

Пластиковий бар'єр між водієм і пасажиром й справді має бути ефективним засобом, але як забезпечити пасажиру комфорт, особливо у спеку? Кондиціонер не допоможе, якщо у нього нема виходів біля задніх крісел. Однак один вигадник зміг викрутитися і провів трубопровід від кондиціонера до клієнта.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Авжеж, карантин - не привід втрачати чайові. Їх можна збирати в спеціальну коробочку і не контактувати з пасажиром, уникаючи ризику зараження.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Киянка звинуватили таксиста в побитті, але українці не співчувають - "актриса без Оскара".

Як повідомляв портал Знай.ua, Київський таксист дав відсіч фанатці Путіна: подарувала Донецьк окупантам.

Також Знай.ua писав, що У Києві таксист зробив несподіване з пасажиром, який "загубив" гаманець на Великдень - катай без грошей, свято ж.