У суботу, 25 липня, на більшій частині України очікується тепла, однак хмарна погода. В деяких областях слід чекати проливні дощі з грозами.

Прогноз Укргідрометцентру на 25 липня

Як повідомляють синоптики Укргідрометцентру, у північних і центральних областях вночі прогнозується +11...+16° С, вдень температура повітря сягне +23...+27 °C. На заході температура повітря вночі становитиме +14...+16° С, а вдень стовпчики термометрів будуть змінюватись в межах +26...+28 °C.

У східній частині вночі очікується до +15...+17 °С, вдень температура підніметься до +25...+29 °C. На півдні країни вночі прогнозується +18...+20 °С, вдень повітря прогріється до +29...+32 °C.

Прогноз погоди на 25 липня, фото: meteo.gov.ua
Прогноз погоди на 25 липня, фото: meteo.gov.ua

Прогноз погоди на 25 липня від Діденко

Синоптик Наталка Діденко зауважила, що "як не старається антициклон Albrecht лозиною порозганяти дощі з Заходу України, все одно який капосний фронт та й прорветься до нас". Саме тому українцям слід готуватися до дощів на вихідних.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"25-го липня в більшості областей України завтра все ж переважатиме суха погода, проте в західних областях, а також у Вінницькій та Житомирській, пройдуть місцями короткочасні грозові дощі. У неділю, 26-го липня, в західній частині України дощі можуть бути сильними. Температура повітря вихідними очікується високою. Протягом дня +25+30 градусів, на Півдні +27+33 градуси. У неділю на Заході стане свіжіше. У Києві в суботу — без істотних опадів (карта 2), хіба ввечері та вже у неділю — ймовірний дощ з грозою. Температура повітря дозволить брати мінімум речей на відпочинок, очікується +26+29 градусів.", - написала Діденко. Наталка Діденко

Як не старається антициклон Albrecht лозиною порозганяти дощі з Заходу України, все одно який капосний фронт та й...

Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 24 juli 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.