Американка Саманта Лінн Ізабель ніколи не займалась сексом з проникненням, проте завагітніла.

Деталі цієї історії дівчина розповіла у своєму акаунті у TikTok.

Історія трапилась декілька років тому, коли дівчинка завершувала школу. Вона не хотіла вилетіти з нею, прагнула вступити у коледж. Проте одного разу в неї зникли місячні, що здивувало її - вона відразу відкинула думку про те, що вона вагітна, адже вона ніколи не кохалась зі своїм хлопцем.

Затримка тривала, вона вирішила таки зробити тест на вагітність. Результат виявився позитивним. Молоді закохані звернулись до лікаря, та відповіла, що дівчина вже на 5 тижні вагітності. Саманті Лінн Ізабель вирішила залишити дитину. Хлопець не злякався і залишився з Самантою і немовлям. Одна із можливих причин, які призвели до вагітності, на думку молодих людей і лікарки, - петінг. Молоді люди чіпали руками статеві органи одне одного. Лікарка пояснює, що вагітність зазвичай не настає під час таких ігор, проте маленький шанс все ж завагітніти присутній.

Саманті Лінн Ізабель зараз мама двох дітей, батько другої дитини - та сама шкільна любов.

Однак увагу до історії дівчина вирішила привернути лише зараз, коли записала гумористичне відео про цей випадок для TikTok.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Прессекретарка Зеленського Мендель відреагувала на свою "вагітність" - "Має своє ім'я".

Як повідомляв портал Знай.ua, Гороскоп вагітності – до цих знаків Зодіаку прилетить лелека вже цього року.

Також Знай.ua писав, що Тодоренко розповіла, як дізналася про вагітність.