В окупованому Росією Криму раптово зник Муса Сулейманов, син громадянського журналіста та політично в'язня Руслана Сулейманова.

Про це повідомили у Facebook-спільноті правозахисників "Кримська солідарність".

"Зник син політв'язня Руслана Сулейманова - трирічний Муса Сулейманов. Дитина гралася в пісочниці. Востаннє його бачили сьогодні близько 18.00. Жителі Криму, нам необхідна ваша допомога в пошуку малюка! Дитина одягнений в сіру трикотажну футболку, сині шорти та білі шльопанці", - йдеться в повідомленні.

Фото зниклої дитини

Окрім цього правозахисники зазначили, що пошуками хлопчика займаються співробітники російської поліції і МНС, а також звичайні люди, які "збираються і формують невеликі мобільні групи".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

"З моменту пропажі дитини на місці пошуків Муси зібралися близько 700 осіб. Люди розійшлися в радіусі 5 км від селища, проте ніяких результатів, на жаль, немає", - наголосили в повідомлені.

📌 SOS!!! SOS!!! SOS!!! 00:10. С момента пропажи ребенка на месте поисков Мусы собрались около 700 человек. Люди...

Geplaatst door Крымская солидарность op Vrijdag 24 juli 2020

До слова, 27 березня 2019 року російські силовики провели в окупованому Криму обшуки в будинках кримськотатарських активістів, у тому числі активістів громадського об'єднання Кримська солідарність, серед них був і журналіст Руслан Сулейманов.

Всього затримали 24 активіста за звинуваченням в участі забороненій в Росії і окупованному Криму організації Хізб ут-Тахрір.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Путіна натякнули на "тупість" Зеленського: "Все дуже просто"

Як повідомляв Знай. ua, на журналістів Bihus.Info відкрили кримінальну справу після скандального розслідування.

Також Знай. ua писав, що українських політиків засікли на перевищенні швидкості: чи заплатили вони хоч один штраф