На Донбасі українські військові сумніваються в дотриманні російськими бойовиками перемир’я, яке має відбутися з 27 липня.

Про це учасники бойових дій розповіли в сюжеті ТСН.

Варто зауважити, що напередодні відбулося чергове засідання Тристоронньої контактної групи (Україна, Росія, ОБСЄ) у форматі відеоконференції. Згідно з ухваленим рішенням, з 00:01 27 липня 2020 року має відбутися припинення вогню до повного врегулювання міжнародного збройного конфлікту на території українського Донбасу.

Щоправда, українські воїни не вірять, що вогонь буде припинений. Зокрема, боєць з позивним "Радіус" каже, що перемир’я триватиме максимум один-два тижні.

Скріншот з відео

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Зазвичай в цей час має бути хлібне перемир’я, коли жнива. Воні мали б всі спрацьовувати, але недовго. Тиждень-два що тиша", – говорить він.

Також українець додав, що цей час є кращим для провокацій з боку РФ, а відтак, під час перемир’я потрібно навпаки більше насторожуватися.

Вже інший боєць Костянтин, який воює з 2014 року, і зовсім відмовляється вірити у виконання Росією домовленостей.

"Віриться (в перемир’я, – ред.) тяжко, особливо після тих років, які пройшли", – сказав він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше путінські найманці жорстоко розправилися з пораненим дніпрянином — знущалися і знімали на відео

Як повідомляв портал "Знай.uа", "Зброю в руки боятися брати"- український воїн відновив страшні події під Слов'янськом, неможливо повірити.

Також "Знай.uа" писав, на Донбасі українські воїни врятували 30 людей від рук бойовиків