На Донбасі російські окупанти в останній день перед повним припиненням вогню не стрималися та атакували позиції українських героїв.

Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці Операції об'єднаних сил.

"Минулої доби було зафіксовано 15 фактів порушення режиму припинення вогню. Збройні формування РФ здійснювали обстріли зі стрілецького озброєння, гранатометів та мінометів калібру 82 мм. В окремих випадках окупанти вели вогонь з мінометів калібру 120 мм. Завдяки належній організації роботи командирів усіх рівнів втрат серед особового складу немає", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, противник відкривав вогонь в районі населених пунктів Кримське, Причепилівка, Попасна, Троїцьке, Новозванівка, Новоолександрівка, Оріхове, Авдіївка, Невельське, Лебединське, Опитне, та Водяне.

Військові, фото: Міноборони
Військові, фото: Міноборони

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Виконуючи Мінські домовленості та з урахуванням того, що противник вів тривожний вогонь, підрозділи Збройних Сил України вогонь у відповідь не відкривали.

Так, ЗСУ розпочали підготовку до повного та всеосяжного режиму припинення вогню відповідно до рішення Тристоронньої контактної групи від 22 липня 2020 року, котре набирає чинності з 00.00 годин 27 липня 2020 року", - додали в штабі ООС.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українські герої зізналися, що думають про нове перемир’я на Донбасі: "Віриться тяжко"

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Донбасі святкують визволення від "руської весни": "Катували українських патріотів"

Також "Знай.uа" писав, на Донбасі українські воїни врятували 30 людей від рук бойовиків