Учасниця "Холостяк 10" дала урок про кохання розставивши ноги в ліжку: "Ти відчуваєш... Ти кайфуєш"

Навіть після закінчення 10 сезону романтичного шоу "Холостяк" учасники проєкту все ще активно підігрівають інтерес до своїх персон. Зокрема, Христина постійно тиражує про себе новини та не втомлюється радувати фанатів новими, яскравими фотознімками на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

шоу "Холостяк", фото: СТБ
шоу "Холостяк", фото: СТБ

Потап розкрив всю картину пристрасного роману Тіни Кароль і Дана Балана: "Готові на все..."

Відомий український репер, продюсер і чоловік Насті Каменських Олексій Потапенко (Потап) побував у гостях у Маші Єфросиніної у її шоу на платформі YouTube. Тут співак розповів про свої два шлюби, про хейтерів сина та сварки з дружиною Настею. Також Потап поділився своїми думками стосовно роману також відомих співаків Дана Балана і Тіни Кароль.

Потап і Тіна Кароль, скріншот: Instagram
Потап і Тіна Кароль, скріншот: Instagram

Зеленський подзвонив Путіну напередодні припинення вогню на Донбасі - не чулися пів року

Президент України Володимир Зеленський зв'язався з лідером Російської Федерації Володимиром Путіним. В ході телефонних переговорів обговорювалося припинення вогню на Донбасі. Про це йдеться на сайті Кремля.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Зеленський і Путін, фото прес-служб
Зеленський і Путін, фото прес-служб

Наречена Розенка похизувалася тим, як вона вживає "біле диво": "Купила кавун, а виявився – огірок"

Телеведуча "Нового Каналу" та кохана колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь зізнавалася, що була "обманутою". Так, остання придбала кавун, а отримала "перестиглий огірок".

Наречена Розенка, фото Instagram
Наречена Розенка, фото Instagram

Національна бібліотека перетворює життя на горор — люди зникають не дочитавши до...

Не секрет, що Індія буквально переповнена справжніми таємницями і загадками вже багато століть. У мережі нагадали ще про одне місце, яке сповнено таємниць — Національна бібліотека у Калькутті.

Бібліотека займає головний будинок садиби Бельведер. Садибу збудовано у 1760 році і кілька разів переходила до різних високопоставлених власників.

Національна бібліотека Індії, фото: travel.sygic
Національна бібліотека Індії, фото: travel.sygic