Днями в мережу будуть викладені уривки скандальної книги “У пошуках свободи”, яку пишуть журналісти Омида Скобі і Керолін Дюран, які взяли на себе роль біографів Меган Маркл і принца Гаррі. За словами інсайдерів, ця робота остаточно зіпсує і без того натягнуті відносини колишніх герцогів Сассекских і королівської сім'ї. І на цей раз з'ясувалися нові сенсаційні подробиці.

Читачі дізнаються, наскільки Гаррі і Меган заздрили Вільяму і Кейт. Просто герцоги Кембриджські були в сім'ї на найкращому рахунку, і відповідно, займали більш високе положення. Кейт була улюбленицею королеви, і вони з Вільямом не відчували тиску з боку родичів. А на бідну Меган нападали навіть придворні.

Омід і Керолін пишуть, що навіть прислуга влаштовувала цілі змови проти Гаррі і Меган. Вони прагнули не допустити, щоб Сассекские стали популярнішими, ніж королівська родина. А Кейт з Вільямом піддавали жорстокій критиці рішення Сассекских вийти з королівської родини (Мегзит), хоча герцоги вважали їх близькими й чекали від них підтримки.

Королівські біографи також писали, що Маркл не раз зізнавалася своїм друзям, як її не приймає сім'я монархів.

“Я віддала все своє життя цій сім'ї, але вони мені не залишили жодного вибору, крім як піти. Я ніколи більше не захочу мати справу з чим-небудь королівським”, Меган Маркл

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Меган Маркл і принц Гаррі, скріншот: YouTube
Меган Маркл і принц Гаррі, скріншот: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, принц Гаррі захотів під "крило" королеви – відчув себе непотрібним.

Як повідомляв Знай.иа, за Меган Маркл і принца Гаррі заступилися на найвищому рівні: "не Можна допустити".

Знай.иа писав, Маркл міцно взялася за великий талант принца Гаррі, більше помилок не буде: майстерність на найвищому рівні.