Вночі по півострову Крим негода пронеслася з грозами і ураганним вітром. Це стало причиною того, що деякі регіони окупованого півострова стали непроїзними.

Ураган намив ґрунт і повалив безліч дерев на проїжджу частину. Співробітники дорожньої служби намагаються усунути наслідки нічного шторму.

Ураган в Криму, фото: Кримавтодор
Ураган в Криму, фото: Кримавтодор

"Філії ГУП РК "Кримавтодор" усувають наслідки нічної грози і ураганного вітру на автомобільних дорогах регіонального та міжмуніципального значення у Сімферопольському, Бахчисарайському та Білогірському районах. В результаті урагану були повалені дерева, а також намиви ґрунту на проїзну та пішохідну частину. Дорожниками проводяться заходи з ліквідації наслідків стихії та забезпечення безпечного і безперервного дорожнього руху", – йдеться у повідомленні дорожньої служби.

Ураган в Криму, фото: Кримавтодор
Ураган в Криму, фото: Кримавтодор

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Филиалы ГУП РК «Крымавтодор» устраняют последствия ночной грозы и ураганного ветра на автомобильных дорогах...

Geplaatst door Гуп Рк Крымавтодор op Maandag 27 juli 2020

Раніше в окупованому Росією Криму так звана влада абсолютно не хвилюються за станом курортних міст, навіть з настанням туристичного сезону. Так, наприклад, в мережі показали фото "убитих доріг в Ялті, виглядає критично. Після ремонту водопроводу в Ялті ями на дорогах просто засипали щебенем.

"Ялта. Ремонти водоканалів завершені. Тепер живіть з цим", - підписала фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, аннексированный Крим замість туристів усіяли ями, боляче дивитися.

Як повідомляв Знай. ua, центр окупованого Криму прикрасили "привітанням" Путіну.

Також Знай. ua писав, що кримських двірників нарядили в "царські" лахміття, такої ганьби ще не було.