В Харківській області з життя пішло відразу четверо працівників місцевого комунального підприємства. Так, троє чоловіків та одна жінка під час проведення ремонтних робіт в колодязі отруїлися аміаком.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

Як відзначається, повідомлення про подію надійшло до Основʼянського відділу поліції близько 14:15 від одного з працівників комунального підприємства. Він повідомив, що в ході проведення ремонтних робіт на проспекті Гагаріна загинули четверо людей. Вже на місці, а точніше на території мулових полів, правоохоронці й виявили загиблих.

Фото з місця події

"Всі вони працівники очисних споруд та виконували свої професійні обов’язки. Один з працівників спустився в колодязь, щоб спустити воду та втратив свідомість. Йому намагалась допомогти троє інших співробітників комунального підприємства – двоє чоловіків та жінка. В результаті події четверо осіб загинули на місці події", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

За попередніми даними, люди отруїлися аміаком. Наразі для встановлення причин смерті буде проведення експертиза. Водночас наголошується, що загиблі працівники були без засобів індивідуального захисту, а чоловік, який викликав копів, працював у протигазі.

Раніше портал "Знай.uа" писав про те, що під Чернівцями школяр потонув на очах у зблідлого друга - ніхто не допоміг

Як повідомляє портал "Знай.ua", у харків'ян з крана тече "отруйна" вода - погіршує імунітет і впливає на гени

Також Знай. ua писав, що кримських двірників нарядили в "царські" лахміття, такої ганьби ще не було.