Колишній небожитель політичного Олімпу Давид Жванія продовжує публікувати свої скандальні відео. У них він, фактично, сам зізнається у скоєнні злочину, і викриває при цьому шокуючі подробиці про діяльність своїх колишніх соратників, зокрема, п’ятого президента Петра Порошенка.

Так, у новому відео Жванія зробив чергову заяву про колишнього гаранта. За словами екс депутата Верховної Ради, у 2012-2013 роках Петро Порошенко просив тодішнього президента Віктора Януковича призначити його мером Києва. Про це повідомляє портал "Хвиля".

"В 12-13 роках, до початку Майдану, Петро Порошенко дуже, дуже хотів стати мером Києва. І не просто хотів, він намагався отримати на це благословення Віктора Януковича. Хотів, щоб Янукович спочатку призначив його головою Київської міської державної адміністрації, а потім дозволив йому балотуватися в мери Києва", заявив Жванія.

За його словами, для досягнення мети Порошенко вів розмови з представниками Адміністрації Януковича.

"Він принижено сидів у прийомних у Льовочкіна і Клюєва (глав Адміністрації президента часів правління Януковича). Він обіцяв їм бути вірним солдатом Януковича, виконувати всі команди з Адміністрації президента, щоб йому віддали Київ", — розповів Жванія.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Жванія зізнався, що він зустрічався з представниками АП Януковвича і обіцяв їм дати хабар за призначення свого соратника. За його словами, Янукович особисто відмовив Порошенку і заявив, що той може обдурити і зрадити.

Порошенко після цього "затаїв образу і чекав свого шансу", щоб прийти до влади, вважає Жванія.

Нагадаємо, Давид Жванія випустив другу частину відео про Майдан, в якій заявив, що Порошенко використав українців для захоплення влади.

Як повідомляв портал Знай.ua, Жванія заявив, що Порошенко в 2014 захопив владу і намагається провернути це знову.

Також Знай.ua писав, Федина закликає українців на протести, поки Порошенко полетів на море