Відома українська письменниця Ірена Карпа поділилася зі своїми читачами і шанувальниками в соціальних мережах однією цікавою історією. Ірена захопилася схожістю Франції та України, в деяких місцевостях. Також письменниця поділилася відвертою фотосесією, яку вдалося зробити просто в полі посеред копиць сіна.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ірени Карпи в мережі Facebook.

Публікація Ірени Карпи, скріншот: Facebook
Публікація Ірени Карпи, скріншот: Facebook

"Про подібне. Коли вперше Луїшка їхав машиною з нами на фестиваль у Тернопіль, то тут і там вигукував: "Мон Дьйо, та це ж як Франція!". Поля, ліси, дорога. І в Житомирській області ввижалось йому Жюра, і в Яремчі - Ардеш. Пару днів тому їхали ми з подругою через Нову Аквитанію, і вона така: а давай я в сторіз запощу, що це траса Київ-Чоп?.. Ну реально ж одне лице! Коротше, через 10 хв довелося писати, що це жарт, бо не подзвонив лише лінивий із криками "я вже накриваю на стіл, коли будете?!". Ці снопи тут - з остра Нуармутьє. На ньому українська мандрівниця і кінематографістка Софія Яблонська останні роки життя будувала вілли, садила мальви і чимало деталей свого українського дитинства вносила у французький побут. Думаю, ми несвідомо шукаємо всюди свого. Ліон мені дуже Львів. Дикі пляжі під Тулоном - як Гурзуф у дитинстві. Та Навіть на Папуа-Новій Гвінеї я бачила Карпати. (Ну тільки пальми палили контору трохи). А де у вас стаються дежавю? В яких країнах бачите регіони-близнюки?", - відверто пише письменниця, і ставить питання своїм читачам.

Ірена Карпа, фото: Facebook
Ірена Карпа, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Ірена Карпа, фото: Facebook
Ірена Карпа, фото: Facebook

Ірена Карпа, фото: Facebook
Ірена Карпа, фото: Facebook

Також варто нагадати нашим читачам, що Карпа зізналась, що часто втікала зі стосункув із поганими хлопцями і дуже любить це відчуття свободи, коли нарешті зважилася і їдеш в ніч. Відповідний пост вона опублікувала в Facebook. Себе Ірен вважає "профі втечі" і зізнається, що іноді ніби заводила стосунки тільки для того, щоб ефектно їх розірвати і "отримати адреналін".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, напівгола Ірена Карпа втекла на шаленій швидкості від "токсичного брехла": "Як я дійшла до такого життя?".

Як повідомляв Знай.uа в Чехії закарпатського заробітчанина підступно позбавили коліс: улюблене "малятко" загинуло у вогні.

Знай.uа писав, Ірена Карпа розгнівалася через жінку, яка залізла їй під светр.