Жителі українського міста Рівне стали свідками дуже цікавої картини. Городянам вдалося зняти на камеру дивний транспортний засіб: винахідник запріг коня у віз, зроблений з половини корпусу радянського авто "Москвич".

Відеозапис з такою ось "селобляхою" опублікувала Instagram-спільнота "Rivne 1283".

На зображених кадрах можна побачити, що упряжка неквапливо котить по дощовій вулиці нарівні зі звичайними учасниками дорожнього руху — автомобілями. Віжки тримає літній чоловік у картузі, а поруч з ним сидить жінка похилого віку.

Також варто зазначити, що в коментарях підписники жартують: "Форд мустанг економ"; "Зате не на бляхах"; "Головне, щоб кондиціонер не включився". Буквально за кілька днів публікація зібрала більше 18 тисяч переглядів.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що користувач Facebook Станіслав Краснов розповів про жахливу ситуацію, яка склалася на ДП "Конярство України". Це підприємство спеціалізувалося на розведенні і вирощуванні племінних коней. Тут було більше 2000 коней.

Однак те, що відбувається зараз – це просто катастрофа. Немає межі людському варварству. Особливо коли мова йде про величезні площі землі, на яких розташовано господарство.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у центрі Києва елітний кортеж вилетів на зустрічну смугу, патрульні "не помітили".

Як повідомляв Знай.uа чернівчанка на євроблясі збила дітей на велосипедах, все дуже погано.

Знай.uа писав, хто їздить на машині з вашим номером? Українців попередили про найгірше, підлість автошахраїв не знає кордонів.