Ведуча програми "Ревізор" на Новому каналі Юлія Панкова змогла перевірити, чим годують депутатів Дніпра. Вона проінспектувала столову міської ради, де можуть пообідати всі бажаючі городяни.

Для того, щоб пройти, необхідно пред'явити паспорт і взяти перепустку. Однак кухарі не дуже зраділи приходу ревізора. І сама Юлія була шокована продуктами.

" Одні втекли, а інші зізналися, що мене не чекали, – каже ведуча. – Я почала ревізію. На підлозі виявила яйця, шкаралупа яких була повністю покрита курячим послідом. А поруч – відро з очищеним цибулею. Доповнювала цю "підлогову картину" швабра з брудною ганчіркою".

Ревізор, фото: прес-служба Нового каналу
Ревізор, фото: прес-служба Нового каналу

На сковорідці смажилися котлети, а над ними висіла завіса пилу з витяжки. Пиріжки смажилися не у фритюрниці, а тазику.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Ревізор, фото: прес-служба Нового каналу
Ревізор, фото: прес-служба Нового каналу

"В холодильнику зберігалися відразу всі продукти, – розповідає Юля. – Поруч з тушкованою капустою стояли сирі гриби. Молочка – біля м'яса. Я не побачила жодного стікера. Кухарі явно не знають про товарному сусідстві та про правила прийому м'яса"

Ревізор, фото: прес-служба Нового каналу
Ревізор, фото: прес-служба Нового каналу

Ведуча подзвонила меру Дніпра – Борису Філатову – і запросила його на кухню їдальні. На жаль, Юля так і не дочекалася зустрічі з чиновником.

"Коли йшла на ревізію, сподівалася побачити зразкову кухню і впровадження системи HACCP, – розповідає ведуча. – А стала свідком багатьох порушень. В залі стояла незакрита продукція, а температура готових страв була перевищенням. Хотіла показати меру, що коїться на кухні під самим "носом" влади. Але він не вийшов до мене".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ревізору Панкової під покровом ночі продали алкоголь і виштовхали з пивоварні.

Як повідомляв Знай. ua, журналістам вдалося дізнатися, хто обкрадає мандрівників.

Також Знай. ua писав, що Ревізор Панкова розкрила всі брудні секрети 5-зіркового готелю.