Європейський Союз має намір залишити свої зовнішні кордони закритими для мандрівників. Це торкнеться туристів багатьох країн, в тому числі США. Як мінімум таке обмеження триватиме ще на два тижні і пов'язано з різким зростанням кількості випадків коронавіруса.

Про це пише Bloomberg з посиланням на дипломатичні джерела.

Чиновники вважають, що ЄС готові переглянути "білий список" країн і виключити з нього Канаду, Китай, Японію, Південну Корею, жителі яких зараз можуть приїжджати в країни блоку.

Повідомляється, що вони говорили на умовах анонімності, оскільки обговорення у понеділок серед експертів були конфіденційними.

Європа, фото: Pxhere
Європа, фото: Pxhere

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У "білий" список зараз також входять Алжир, Австралія, Грузія, Марокко, Нова Зеландія, Руанда, Таїланд, Туніс і Уругвай.

Виключити із списку також можуть рішенням послів країн-членів на зустрічі Алжир і Марокко.

незабаром Європа опублікує "білий список" країн, з якими готова відновити авіасполучення. Точний перелік країн ще не відомий, є лише інформація про те, що Україна туди точно не увійде.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українка "допомогла" коханому нелегально потрапити до ЄС: надів камуфляж і вперед.

Як повідомляв Знай. ua, сонячна Болгарія спростила в'їзд для відпочинку українців, тільки одна умова.

Також Знай. ua писав, що у відпустку за кордон, які країни відкриті для українців.