Глава Міністерства соціальної політики України Марина Лазебна повідомила про роботу над створенням повноцінного інклюзивного простору, який буде дружнім до осіб з інвалідністю. Дана задача є пріоритетом Мінсоцполітики.

Про це стало відомо завдяки новій публікації прес-служби Мінсоцполітики у мережі Facebook.

Публікація Мінсоцполітики, скріншот: Facebook
Публікація Мінсоцполітики, скріншот: Facebook

"Сьогодні Міністерство соціальної політики України спільно з громадською організацією "Громадський рух Соціальна єдність" підписали Меморандум про партнерство, який спрямовано на формування унікальної практики державно-цивільного співробітництва в соціальній сфері. Головна мета — це Україна без яких-небудь перешкод для людей з інвалідністю, доступність для людей з інвалідністю всіх об'єктів житлово-комунального та громадського призначення, транспорту, інформації та зв'язку, а також інших об'єктів і послуг. Підписаний Меморандум повинен стати основою для реалізації низки соціальних проєктів, спрямованих на розвиток привітного інклюзивного середовища для людей з інвалідністю, економічного та інфраструктурного середовища для осіб з інвалідністю та продемонструвати українській спільноті та міжнародним партнерам здатність громадянського суспільства спільно працювати для досягненням цієї мети.", - повідомляють у Мінсоцполітики.

Також варто нагадати нашим читачам, що українцям анонсували амбітне завдання щодо підвищення пенсій. Так, у Міністерстві соціальної політики України на 2021 рік запланували небачене поліпшення. Про це заявила глава відомства Марина Лазебна в ефірі телеканалу "Україна 24".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лазебна поставила крапку в підвищенні пенсійного віку: "Більше нікуди".

Як повідомляв Знай.uа українцям затримають пенсії? У ПФУ назріває криза, не вистачає 3,4 млрд.

Знай.uа писав, українцям підвищать пенсії вдвічі: у Мінсоцполітики озвучили терміни.