Після сьогоднішнього різкого стрибка гривні вгору, коли вона додала по відношенню до основних валют від 6 до 15 копійок, завтра валютний курс продемонструє відносне затишшя.

Національна українська валюта завтра залишиться стабільною до всіх основних валют, значних змін очікувати не варто.
Таким чином, долар США завтра не зміниться.

Обмін валют, фото: youtube
Обмін валют, фото: youtube

Національний банк України заявляє, що вартість цієї валюти складе 27.68 грн. Також без змін і російський рубль. Згідно з опублікованим курсом Нацбанку, ця валюта буде коштувати 0.382 коп. Євро незначно подорожчав. Головна валюта єврозони додала 1 копійку і її курс складе 32.46 грн. Польський злотий навпаки, трохи подешевшав, і його ціна – 7.34 грн.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, за оцінками провідних світових банків в 2021 році очікується падіння курсу долара на світових ринках.

Як повідомляв портал Знай.іа, по мільйону за кожного: США пропонують величезні гроші за інформацію про двох українських хакерів.

Також портал Знай.ua писав, що МВФ спрогнозував реальний ВВП України на 2023-2025 роки.