У Міністерстві соціальної політики повідомили, що пенсіонери, старше 80 років, які потребують стороннього догляду, отримають щомісячну грошову допомогу. Відповідні записи з'явилися на офіційному сайті відомства та на сторінці Мінсоцполітики Facebook.

Повідомляється, що за ініціативою Президента України Міністерство соціальної політики послідовно працює над підвищенням соціальних гарантій найбільш вразливих категорій громадян, насамперед - громадян похилого віку.

❗️Одинокі пенсіонери старші за 80 років, які потребують стороннього догляду, отримають щомісячну допомогу 685 грн. 👉 Детальніше: https://www.msp.gov.ua/news/18908.html

Geplaatst door Міністерство соціальної політики України op Woensdag 29 juli 2020

Рішенням Уряду встановлено порядок виплати щомісячної державної соціальної допомоги на догляд одиноким пенсіонерам, яким виповнилося 80 і більше років, і які потребують постійного стороннього догляду, у розмірі 40 відсотків прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність (1712 грн х 40% = 685 грн).

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Допомога буде призначатися і виплачуватися з 1 січня 2020 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лазебна поставила крапку в підвищенні пенсійного віку: "Більше нікуди".

Як повідомляв Знай.uа, українцям затримають пенсії? У ПФУ назріває криза, не вистачає 3,4 млрд.

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, що Мінсоцполітики надасть допомогу людям з інвалідністю, документ підписаний: "Ніяких обмежень".

Знай.иа також писав, що українцям підвищать пенсії в два рази: у Мінсоцполітики озвучили терміни.