Маленькі діти - маленькі проблеми; підросли діти — підросли і проблеми. Стареньке прислів'я, з яким може погодитися мама трьох дітей Ніколь Хеннесі. Справа в тому, що жінка дізналася про вагітність своєї 17-річної доньки Анджеліни.

Однак те, як вона відреагувала на цю новину, варто оплесків. Ніколь каже, що коли вона побачила упаковки від тесту на вагітність, то відразу зрозуміла, що вони належать її доньці. Про цю історію пише видання Buzzfeed News.

Перший раз дівчина сказала, що він негативний. Мати наполягла на ще одному тесті, і він підтвердив вагітність.

Історія Анджеліни, фото: Buzzfeed News
Історія Анджеліни, фото: Buzzfeed News

"Анджеліна потребує мене, тому я не буду реагувати. Я запитала її, потрібно її обійняти. Я обняла її так сильно, як могла і сказала, що допоможу розібратися з цією ситуацією ", - розповідає вона.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Коли тест підтвердив вагітність, Ніколь багато говорила зі своїми друзями, батьками і плакала.

Історія Анджеліни, фото: Buzzfeed News
Історія Анджеліни, фото: Buzzfeed News

"Я була в жаху, але якщо я так себе відчуваю, то що відчуває моя дочка? Ця ситуація не про мої почуття. Моя донька потребувала у той момент, щоб я була людиною, на яку вона може покластися", - говорить Хеннесі.

Ніколь вирішила допомогти Анджеліні прийняти інформоване рішення: "Моя робота інформувати її. Надати їй факти, щоб вона сама вирішила, як їй далі бути".

Анджеліна, Ніколь та її чоловік обговорили всі плюси і мінуси можливих рішень.

"Коли мама розповіла про всі опції, які я можу обрати, я відчувала себе розгубленою. Я не знала, що краще для мене. Я дала собі трохи часу на роздуми і вирішила залишити дитину, враховуючи те, що моя сім'я дуже мене підтримує, особливо моя мама", - каже Кеті.

Історія Анджеліни, фото: Buzzfeed News
Історія Анджеліни, фото: Buzzfeed News

З дозволу своєї доньки Ніколь поділилася своїм досвідом відео в Tik-Tok, яке стало дуже популярним. Його подивилося 13 млн осіб. Вона також пояснила, що її донька знала все про контрацепцію і користувалась протизаплідними таблетками. Але ніщо не працює на 100%. Дівчина чекає хлопчика, він може з'явитися на світ вже у вересні.

Основний висновок Ніколь: "Не бійтеся говорити зі своїми дітьми. Будьте чесними, оперуючи фактами. Підлітки хочуть мати серйозні відкриті розмови зі своїми батьками. Контролюйте власні емоції, щоб побудувати довіру".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вагітна учасниця "Танці з зірками" Ілона Гвоздьова розкрила стать і ім'я малюка: "У нас буде...".

Як повідомляв Знай.uа вагітна "Міс Україна Всесвіт" приголомшила зізнанням: "Дівчатка, було...".

Знай.uа писав, безкоштовна медицина: за які послуги українці можуть не давати жодної копійки.