44-річний Максим Кривош, який захопив автобус у Луцьку і утримує людей більше 9 годин, попередив, що заручники – в поганому стані. З ним є один поранений, вагітна жінка і дитина.

Про це терорист заявив у телефонній розмові з журналістами телеканалу "НТА", передають "Волинські новини".

"До написаного мені додати немає чого. Ці вимоги виконуються – я відпускаю людей. Поліція не йде мені на зустріч. Ні одного кроку я не бачив, одні провокації. Заручники в поганому стані. Повний автобус. Одна людина поранена, одна вагітна, одна дитина. Що вам ще цікаво… Не один г**дон, із тих перерахованих мною, не виклав в мережу відеозвернення про те, що я просив", - сказав чоловік.

У мережі з'явився запис розмови Кривоша з представниками ЗМІ:

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомлялося раніше, зараз на місці пригоди присутні Арсен Аваков і перший заступник голови СБУ – керівник Антитерористичного центру при СБУ Руслан Баранецький для координації дій всіх залучених структурних підрозділів правоохоронних органів.

Правоохоронці допомагають співробітникам СБУ під час проведення ними спецоперації по звільненню заручників, забезпечуючи правопорядок на місці надзвичайної події.

Також відомо, що вибухотехніки ГУНП у Волинській області знешкодили одну гранату, яку зловмисник викинув. Його особу встановлено, це – 44-річний житель Рівненської області Максим Кривош.

Трансляція з Луцьку, де чоловік захопив автобус із заручниками:

Поліцейські закликають городян не наближатися до місця події і не нагнітати обстановку в соцмережах.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, луцький терорист змушує Петра Порошенка та Ігоря Коломойського записати зізнання: "Я – терорист у законі".

Як повідомляв портал Знай.uа, в редакцію сайту "Перший" зателефонувала мешканка Луцька Руслана Д., яка зараз перебуває в автобусі з терористом. Жінка пояснила, що їм дали півгодини часу, просила, щоб журналісти вимагали відеозвернення від Зеленського.

Також портал Знай.uа писав, що до Луцьку їде дружина Кривоша: терорист знущався з неї та власного сина.