На Луганщині п'яний молодик вирішив розважитися та не придумав нічого кращого, як знайти український прапор та спалити його на очах людей. Наразі зловмисника вже затримали.

Про це повідомила речник поліції Луганській області Тетяна Погукай на власній Facebook-сторінці.

Як відзначається, до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що в селі Можніківка, поблизу одного з магазинів, невідома особа зірвала та підпалила Державний прапор України.

"Виїздом на місце події поліцейські протягом години встановили особу правопорушника. Ним виявився 25-річний мешканець села Танюшівка, який перебуваючи у стані сильного алкогольного сп’яніння зірвав прапор з флагштоку та спалив його", - йдеться в повідомленні.

Фото зловмисника

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Наразі на місці події продовжують працювати слідчі, які встановлюють обставини правопорушення, опитують свідків та встановлюють очевидців події. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 338 КК України "Наруга над державними символами".

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ЗСУ на Донбасі зіткнулися з підлою провокацією окупантів – можуть самоліквідуватися протягом 100 годин

Як повідомляв портал "Знай.uа", українців обкладуть податком на землю — хто і скільки сплачуватиме

Також Знай.uа" писав, в Україні зростуть зарплати бюджетників – скільки люди отримуватимуть уже з вересня