Українська ілюстраторка Надія Кушнір, яка відома своїм проєктом "Гусь" і виховує самотужки малолітнього сина, стала свідком цинічності українців щодо проблеми домашнього насильства - вони буквально насміхалися з жертви, таким чином потураючи замкненому колу насильства. Побачене викликало у жінки лють.

Відповідним постом Надія Кушнір поділилась на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

как та так

Geplaatst door Надія Кушнір op Dinsdag 28 juli 2020

"У моєму будинку чоловік побив дівчину. Вона викликала поліцію, приїхало декілька машин.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Ми якраз з Устимом виходили з машини і я почула як мимопрахадяща дівчина приблизно мого віку сказала своєму хлопцю :" Домашнє насилля, пхахаха" і вони разом заржали.

В цей момент я була готова влаштувати вуличне насилля. Мене взяла якась така ацка злість.

Це так важко признавати, що до тебе використовують насилля, і тим більше викликати поліцію і протистояти. А якісь чм*шніци оце ржуть.

Куча людей стосовно яких було вдіяно насильство, і я в їх числі, мовчать, щоб не почалося щось гірше, щоб воно просто собі десь затухло. Бо знаєш, що жертву будуть винити. І просто тебе цим доб'ють. Бо "ти одразу не бачила"?, "по ньому не було видно?" І купу іншої х*рні.

А якісь ідіотки тільки підсилюють це все такими реакціями", - йде мова в оригінальному дописі.

У моєму будинку чоловік побив дівчину. Вона викликала поліцію, приїхало декілька машин. Ми якраз з Устимом виходили з...

Geplaatst door Надія Кушнір op Woensdag 29 juli 2020

Таким чином художниця і молода мама наголосила на тій проблемі, що обивательська поведінка лише загострює проблему і ставить жертву у програшну позицію.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, У Львові рятують жертву домашнього насильства: "Їй 19, бив чоловік і двоюрідний брат..."

Як повідомляв портал Знай.ua, Домашніх тиранів змусять заплатити десятки тисяч штрафу: проект вже в Раді.

Також Знай.ua писав, Бійки і домашнє насильство - ці зірки ММА втратили репутацію через злочини.