Національний банк України опублікував курс валют на п'ятницю, 31 липня. Згідно з даними НБУ, вартість основних валют у нашій країні практично не зміниться. Після тривалого падіння гривні в липні, курс зробив різкий стрибок вгору, після чого закріпився. У п'ятницю відчутних змін не передбачається.

Курс валют, фото з відкритих джерел
Курс валют, фото з відкритих джерел

зокрема, долар США буде торгуватися так само, як і 30 липня. Вартість 1 USD, згідно з офіційним курсом НБУ, складе 27.69 гривень. Також без змін і російський рубль, який торгується по 3.75 за 10 рублів. Євро трохи подорожчав, додавши 1 копійку. Офіційний курс євровалюти за даними НБУ складе 32.54 гривень. Що стосується польського злотого, він трохи подешевшав, втративши по відношенню до національної валюти України 2 копійки. Національний банк України встановив курс на рівні 7.34 грн за польський злотий.

Що стосується валютного ринку, очікуваний курс відкриття в обмінниках – 27.50 грн за долар на купівлю і 27.75 на продаж. При цьому за останні кілька днів долар на готівковому ринку подешевшав відразу на 7 копійок. Що стосується Євро, орієнтовна вартість в обмінниках завтра буде на рівні 32.00 грн на покупку і 32.55 грн на продаж.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, за оцінками провідних світових банків в 2021 році очікується падіння курсу долара на світових ринках.

Як повідомляв портал Знай.uа, по мільйону за кожного: США пропонують величезні гроші за інформацію про двох українських хакерів.