У Єкатеринбурзі поставили крапку в справі про вбивство 15-річної Лізи Мамаєвій. Так, слідство дійшло висновку, що 19-річний студент технікуму Лев Романов, який завдав смертельне поранення дівчині, був в стані афекту. А відтак, його судили за більш м'якою статтею.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Варто зауважити, що моторошний інцидент стався ще 5 листопада. Саме тоді на вулиці Машинобудівників, коли дівчина йшла з друзями з занять у вечірній школі, Романов вдарив загиблу в груди заточкою. У прокуратурі зазначають, що школярка була п'яна і всіляко ображала Льва, і тим самим спровокувала його.

"Протиправні дії неповнолітньої викликали у нього стан несподіваної сильного душевного хвилювання (афекту), що протікав по типу емоційної напруги, що зробила істотний вплив на його свідомість і діяльність. Його свідомість фіксувалося виключно на власний захист", - відзначають в наглядовому відомстві.

Фото зловмисника

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Після удару Лев втік додому, а Ліза змогла самостійно дійти до квартири. Але вночі їй стало гірше і батьки викликали швидку допомогу. Вдень 6 листопада дівчинка померла в лікарні. Через добу хлопця затримали і заарештували. Він повністю визнав свою провину.

"Згідно з висновком судової психолого-психіатричної експертизи, встановлено, що підсудний будь-яким хронічним психічним розладом, тимчасовим психічним розладом не страждав і не страждає зараз, є психічно здоровим", - додають в прокуратурі.

Відомо, що наразі суд призначив Льву Романову 1 рік і 6 місяців обмеження волі.

Варто нагадати, що українка вчинила вбивство в Італії.

Також Знай повідомляв, що в Харкові поліція розслідує вбивство чоловіка

Нещодавно Знай передавав, що у Львові посеред вулиці знайшли труп людини.