Політична гонка навколо крісла мера в Києві в черговий раз загострюється. Політичні партії шукають компроміси й реальний спосіб забезпечити перемогу своєму кандидату. Зокрема, політичні об'єднання “Сила Людей”, “Демократичний Альянс”, “Громадянська позиція” і “Хвиля” заявили про співпрацю. Вони висунутий на вибори єдиного кандидата, який представлятиме інтереси всіх чотирьох політсил.

На даний момент невідомо, хто саме буде висунутий кандидатом на пост мера. Проте повідомляється, що політичні сили обговорюють можливість висунення Сергія Притули. Однак голова київського осередку партії “Громадянська позиція” Олексій Гриценко поки не впевнений, що Притула навіть залишиться в партії. Однак переговори про те, щоб він був висунутий на посаду мера Києва йдуть активними темпами.

Також політичне об'єднання чотирьох партій планує запросити у свою коаліцію ще й п'яту політсилу – “Голос”. Відомо, що представники “Голоси” підуть на вибори в Києві і Львові, решта міста поки під питанням.

Згідно з останнім соціальним опитуванням, беззаперечним лідером виборчих перегонів є Віталій Кличко. За нього готові проголосувати майже 40% киян, що вчетверо більше, ніж за найближчого кандидата.

Крім того, Знай повідомляв, що в Івано-Франківську можна знайти ефектні місця для створення красивих сэлфи і фото. Сфотографувавшись в правильному ракурсі слава зірки Инстаграма забезпечена кожному. Як з'ясувалося в місті таких місць багато. Можна сфотографуватись на тлі вишуканою старовинної архітектури, а можна відправитися в парк і стати романтичною натурою хоча б на фото.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в США на Алеї зірок увічнені імена відомих акторів і навіть сімейних пар. Однак успіх в кіно і слава не вберегли їх від хворобливого розриву. У списку такі знаменитості, як Різ Уізерспун і Райан Філіп, Бруклін Бекхем і Морец, а також багато інших. Чого тільки коштує тривалий розрив Анджеліни Джолі і Бреда Пітта, які досі ділять дітей і майно.