У п'ятницю 31 липня на українців чекає комфортна погода, а ті, хто насилу переносять спеку, зможуть нарешті зітхнути з полегшенням. Приємний і освіжаючий прогноз був опублікований відомим синоптиком Наталією Діденка на сторінці в Facebook. Фахівець розповіла, що на Україну насувається холодний атмосферний фронт, який незабаром захопить практично всю її територію. Спекотна погода залишиться тільки в Донецькій області та частково на півдні України. 28-32 градуси вище нуля.

Прогноз погоди, фото: pixabay.com
Прогноз погоди, фото: pixabay.com

В інших регіонах очікується похолодання до +26, а на Чернігівщині – і зовсім до +22 градусів.
При цьому в ряді регіонів України очікується дощова погода. Зокрема, короткочасні дощі з грозами можливі практично всюди, крім півночі нашої країни, Житомирської, Рівненської та Луцької областей. На решті території пройдуть дощі різної міри інтенсивності – на заході можливі зливи з грозами. У центральній, південній і східній Україні ймовірність гроз менше, однак дощі ймовірні.

У Києві завтра значних опадів не очікується. Погода в столиці буде прекрасною – ясне сонечко і білі хмаринки. Жителі столиці зможуть насолодитися комфортною температурою – 24 градуси вище нуля. Проте вже 1 серпня стовпчики можуть показати до +20 градусів. Далі температурний режим в Україні вирівняється, і закріпиться на позначці 22-26 градусів вище нуля.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Нагадаємо, раніше Шторм накоїв лиха на Закарпатті - вирвані дерева, побиті городи і темні будинку

Як повідомляє портал «Знай.ua» Прикарпатті знову заллє, погода не пощадить нікого — град, грози і штормовий вітер

Також «Знай.ua» писав, що Погода в Україні на 30 липня вдарить холодним атмосферним фронтом: ховаємо шорти, дістаємо парасольки