Полтавського терориста Романа Скрипника шукають вже дев'яту добу, але досі не можуть знайти. Поліція поміняла стратегію пошуку.

Широкомасштабні пошуки Романа Скрипника, який 23 липня захопив у заручники співробітника поліції, закінчилися, наразі акцент у "зроблено на оперативну роботу". Про це повідомили в регіональному управлінні Нацполіціі, пише rbc.ua.

Тепер Миргородський район тотально не прочісують, оскільки правоохоронці акцентували увагу на відпрацюванні оперативної інформації. Для цього задіяно значно меншу кількість особового складу.

Полтавський терорист, колаж
Полтавський терорист, колаж

"Пошуки тривають. Можливо, не в такій масштабній фазі. Зараз більше зроблено акцент на оперативну роботу і роботу з оперативною інформацією", – повідомив пресофіцер управління Роман Грішин.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

За його словами, правоохоронці відпрацьовують кілька версій того, де може переховуватися Скрипник і що з ним могло статися. Грішин додав, що версії про самогубство Скрипника також не відкидають.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, полтавський терорист міг накласти на себе руки

Як повідомляв портал Знай.ua, у поліції розповіли про "суперздібності" полтавського терориста

Також Знай.ua писав, у Полтаві чоловік з гранатою взяв в заручники поліцейського