У мережі з'явилися фотографії з "нового" відділу в Одеському СІЗО. Виявилося, тепер там є так звані платні камери. Тим, хто може собі дозволити проводити час ув'язнення в платних камерах доведеться віддати трохи більше 4 тисяч гривень за місяць. У камерах присутній косметичний ремонт, нові меблі й навіть фрукти.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки публікації Telegram-каналу Perepichka News.

Варто також нагадати нашим читачам, що Закарпатська обласна прокуратура зареєструвала кримінальну провадження за порушення ув'язненими режиму в Закарпатській установі виконання покарань № 9. Про це повідомила прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Так, 27 липня журналіст Віталій Глагола оприлюднив фото, зроблені в слідчому ізоляторі в Ужгороді, на яких підозрювані в кримінальному порушенні в камері сидять за накритим столом з алкоголем. Також можна помітити, що фото зробили самі затримані.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, до Лук'янівської в'язниці в Києві пробрався китайський вірус.

Як повідомляв Знай.ua, підозрювана у різанині студента з Конго тернополянка почула вердикт суду - адвокати не допомогли.

Знай.ua писав, українські компанії придумали спосіб заробити мільйони на ЧАЕС: копи встигли першими.