Курортний сезон в Криму супроводжується скандалами. Так на відомому пляжі "Форос" охоронець прогнав відпочиваючу сім'ю, і погрожував їм нагайкою. Він пред'явив претензії відпочиває сім'ї за те, що вони перебували на пляжі без дозволу. Вони не були відпочиваючими санаторію "Форос", в зв'язку з чим, перебувати на пляжі їм нібито заборонено. Після того як сім'я відмовилася йти, охоронець почав погрожувати їм нагайкою.

Жінку, яка знімала ситуацію на телефон, охоронець вдарив по руці, вибивши гаджет.
Однак замість того щоб покарати грубіяна, керівництво санаторію "Форос" вступилося за нього.

Представники закладу заявили, що зараз пляж закритий з метою недопущення поширення коронавірусу. Нібито кожна людина, яка приходить на пляж, зобов'язаний пред'явити довідку про стан здоров'я та проходженні ПЛР-тесту. Таких документів у сім'ї не було. Отже, керівники санаторію вважають дії охоронця виправданими. Жорсткість вжитих заходів їх не збентежила.

Автори відео поки не подавали заяву в поліцію. Однак судячи з реакції керівництва санаторію на цей інцидент, документ незабаром буде поданий, і почнеться розслідування.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що У Чернівцях шукають рідних бабусі зі склерозом - не пам'ятає навіть свого імені.

Також портал ми повідомляли, що У Києві автівку "роззули" під поліцейським відділком, поки копи спали

Також портал «Знай.uа» писав, що Навіть снайпер надзюрить у штани - ведучий показав секретні кадри "монстрів" спецназу