Через коронавіруса в Україні діють карантинні обмеження. Люди зобов'язані носити засоби індивідуального захисту - медичні маски або респіратори. Однак карантину дотримуються не всі, деякі продовжують ходити без засобів захисту. Через це іноді виникають дивні ситуації. Одна з них сталася в АТБ на проспекті Металургів 160 в місті Маріуполі.

Відвідувач з'явився в супермаркет без медичної маски. Зрозуміло, на касі в супермаркеті його обслуговувати відмовилися, оскільки не мають права через карантин. Однак далі почалося щось абсолютно дивне. Чоловік взяв одноразовий пакет і надів його на обличчя, зачепивши за вуха за допомогою ручок.

Персоналу не сподобався такий підхід і вони зажадали щоб він все-таки надів маску. Однак чоловік звернув увагу на те, що його дихальні шляхи закриті. Продавець наполягав на своєму, і вимагав маску. У зв'язку з цим клієнт заявив, що у неї шизофренія і запропонував викликати поліцію.

Чим закінчилася ситуація - невідомо. Однак справа вийшло дуже неоднозначним. З одного боку персонал мав рацію, оскільки без медичної маски обслуговувати клієнта не можна. З іншого боку, клієнт щодо вирішив проблему і закрив дихальні шляхи. Хто ж мав рацію в цій історії, а хто винен?

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ані грошей, ані посилки – "Нова пошта" вляпалася в гучний скандал

Як повідомляв портал "Знай.ua", За зберігання посилок у відділеннях Нової пошти знову доведеться платити

.