Перемир'я перемир'ям, а окопи самі себе не нариють. Український захисник на Донбасі зняв унікальне відео, як один із путінських терористів прокопує траншею до позицій українських бійців.

Читайте Знай Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню у телеграм-каналі Perepichka News.

"Перемир'я перемир'ям, а окопи самі себе нариють. У мережі гуляє відео, яке зняв український морський піхотинець. На ньому Копатич з "ДНР" прокопує траншею до позицій ВСУ. Мабуть щось запитати хоче", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Український морський піхотинець зміг зняти на відео, як один із найманців Путіна грубо порушує перемир'я. На ньому "копатич" з ДНР прокопує траншею до позицій ВСУ. Мабуть щось запитати хоче.

Також варто нагадати нашим читачам, що в четвер, 30 липня, президент України Володимир Зеленський призначив Леоніда Кравчука головою української делегації в Тристоронньої контактній групі. Він сказав, що є два можливих компромісу щодо Донбасу, однак це не стосується особливого статусу регіону.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кравчук розповів Скабєєвій про Зеленского та імпотенцію в 35 років: "Він втомився. Він уже немолодий".

Як повідомляв Знай.uа на Донбасі українські воїни знайшли майже сотню "подарунків" Путіна і врятували 37 осіб.

Знай.uа писав, Кравчук відмовляється давати Донбасу особливий статус: два можливих компроміси.