На сайті президента України опублікована петиція, яка викликала досить широкий громадський резонанс. Зокрема, Петра Олексійовича Порошенка, п'ятого президента України, пропонують призначити уповноваженим представником України в Тристоронньої контактній групі з врегулювання ситуації навколо окупованого Криму, а також ОРДЛО.

Автор петиції, Мироненко Сергій Миколайович, пропонує призначити саме екс-президента уповноваженим замість вибулого Леоніда Кучми.

Сергій Мироненко вважає, що кращої кандидатури для очолення представництва України в Тристоронньої контактній групі .Він вважає, що ця кандидатура значно краще, ніж інший екс-президент Леонід Макарович Кравчук.

Мироненко зазначає, що незважаючи на те що між Порошенком і Зеленським "пробігла чорна кішка і є певна неприязнь", це буде найнесподіваніше пропозицію.

Поки користувачі не оцінили цю петицію. З необхідних 25 000 голосів вона набрала менше 100. Однак вона опублікована всього 1 день, тому у ініціативи Сергія Мироненка є хороша можливість просунути свою пропозицію і змусити президента його розглянути.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, скандальне "бомбардування" Зеленського скасовується: що насправді сказав президент.

Як повідомляв Знай.uа українці святкуватимуть Курбан-байрам і Песах: з легкої руки Зеленського з'явиться шість нових державних свят.

Знай.uа писав, Юрій Бутусов: Чому Зеленський обідав з сигаретним схемщиком Кауфманом?