Сьогодні, 3 серпня, у Києві стався вражаючий інцидент. Чоловік у відділенні банку погрожує бомбою, поліція почала перемовини.

Читайте Знай в Google News!

Ситуація біля бізнес-центру Леонардо, де розгортається новий день Антисистема. На місце приїхала Нацгвардія і швидка допомога. Дорогу перекрили, роззяв не підпускають. Киян просять не ходити біля перехрестя Володимирської та Богдана Хмельницького.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук написав заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

ПОГРОЗА ВИБУХОМ У МІСТІ КИЇВ 03 серпня, о 12.00, до поліції зателефонувала представниця АТ «Універсал Банк»...

Geplaatst door Антон Геращенко op Maandag 3 augustus 2020


Так, стало відомо, що у понеділок, 3 серпня, о 12.00, до поліції зателефонувала представниця АТ «Універсал Банк», який розташований у Шевченківському район, приміщення бізнес-центру «Леонардо» та повідомила, що у відділення зайшов невідомий чоловік, який заявив, що у нього вибухівка.

Зазначається, що чоловік віком до 35 років сказав, що у нього в рюкзаку знаходиться бомба і попросив викликати поліцію. Після цього на вказане місце оперативно виїхали правоохоронці, а працівники банківської установи покинули приміщення. Керівник відділення залишилася за власним бажанням у відділенні.

Наразі правоохоронці ввели спеціальну операцію «Грім». Представники поліції почали перемовини з терористом та запропонували йому здатися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, київський банк захопив терорист з гранатою, погрожує підірвати разом із заручниками - перші подробиці.

Як повідомляв Знай.ua, "Полтавського терориста" Скрипника ліквідували на 9 день пошуків: "Він сам вибрав свій шлях..."

Також Знай.ua писав, що Заплатили великі гроші: "спільник" луцького терориста Кривоша вийшов на свободу. Застава за чоловіка внесли родичі