З Кропивницького прийшли вельми сумні новини, а точніше просто з місцевої міської лікарні. А якщо ще точніше, то просто з лікарняного туалету. Відомий український журналіст і блогер Юрій Бутусов показав знімки з цього "кабінету думок". Важко уявити, що хворий громадянин повинен справляти нужду в такому жахливому місці.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Юрія Бутусова в мережі Facebook.

Публікація Юрія Бутусова, скріншот: Facebook
Публікація Юрія Бутусова, скріншот: Facebook

"Ні, друзі. Це не кадри з трилера або фільму жахів. Це ... туалет в центральній міській лікарні міста Кропивницького. І цей туалет уособлює буквально все досягнення нашого минулого органу. Він уособлює всі їх так звані ''реформи" і "поліпшення". І не дивлячись на всю цю сумну картину, я навіть боюся уявити, що їм вдалося зробити з нашою державою за ці кілька років. Страшно уявити, скільки всього нам потрібно, щоб відновити і перебудувати після їх ''Мудрої'' та "раціональної' 'Ради. Але я щиро вірю, що в нашій країні почнеться реальний процес відродження. А якщо говорити дуже відверто, то вже почався.", - пише Юрій Бутусов.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що в Києві скаржаться на жахливі умови в лікарні швидкої медичної допомоги. Через це пацієнтам доводиться купувати всі ліки, а також терпіти бруд. Про це розповіла користувач Facebook Ксенія Петренко. Так, мешканка столиці обурена, що в лікарні швидкої медичної допомоги на вулиці Братиславська, жахливі умови. Пацієнтам самим доводиться купувати всі ліки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, київський вокзал прийняв дніпрян клопами і антисанітарією: "Притулок бездомних".

Як повідомляв Знай.ua, в Варус українця вразили антисанітарією: ходять без масок і плюють на пакети.

Знай.ua писав, пекельні туалети в вагонах "Укрзалізниці" натягнули нерви пасажирів до межі, за це ще платити змушують.