В одному з супермаркетів в місті Дніпро покупців застали зненацька вельми підозрілі яєчка. Люди спочатку подумали, що це неможливо продати, адже схоже на якусь містику, просто, як "яйця дракона", все різнобарвне і темне. Однак, все дуже прозаїчно, насправді на прилавку лежали зіпсовані курячі яйця. Українцям показали і розповіли, що потрібно робити в таких випадках.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Чорний список".

Яйця з АТБ, фото: Telegram-канал "Ч.С."
Яйця з АТБ, фото: Telegram-канал "Ч.С."

"Яйця, куплені в #АТБ на Соколі, виглядають дещо лякаючи. Прикро, що візуально відрізнити несвіже яйце дуже складно. Щоб убезпечити себе від неякісного товару, звертайте увагу на: - Термін придатності. - Місце зберігання яєць. Воно повинно бути сухим, чистим і обов'язково без сторонніх запахів. На упаковці не повинно бути плям і цвілі. - Шкаралупу. На ній не повинно бути відколів і тріщин. Бажано вибирати яйця з чистою шкаралупою, без слідів посліду і пір'я. Не соромтеся відкривати лотки, переглядати і піднімати яйця - так ви з більшою ймовірністю купите хороший продукт. #Дніпро.", - пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що українець помітив у супермаркеті торгової мережі Varus грубі порушення санітарних норм під час карантинного періоду. Українець поскаржився на те, що персонал не носить маски, а також помітив, що працівник при відкриванні пакетів не соромиться наносити на них свою слину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, пекельні туалети в вагонах "Укрзалізниці" натягнули нерви пасажирів до межі, за це ще платити змушують.

Як повідомляв Знай.ua, таргани, 30 кг прострочення і антисанітарія: студентка показала жах в популярній піцерії.

Знай.ua писав, чернівці перетворюються в місто порожніх пляшок і сміттєвих зупинок - тотальне свинство показали одним відео.