З 4 серпня на території України відчутно пригріє сонце. Відомий синоптик Наталія Діденко повідомила про повернення теплих літніх градусів. За її словами, температура повітря сягатиме +31 градуси, що обумовлено впливом антициклону.

Читайте Знай в Google News!

"Завтра температура повітря вдень складе + 25 +31 градус. Прогноз взагалі буде коротким, тому що - антициклон. Всюди в Україні - без опадів і переважно сонячно. Вітер південний або південно-східний, 3-8 м/с", - написала вона на своїй сторінці в Facebook.

У Києві у вівторок також буде сухо і сонячно. Температура повітря порадує киян відміткою +28 +29 градусів. Синоптик попередила, що в подальшому спека буде тільки посилюватися.

Крім того, весь тиждень в Україні буде тепла і без відчутних опадів. Однак є ймовірність дощів в кінці тижня в західних та північних регіонах країни.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Тиждень в цілому обіцяє бути без опадів, підсушить повітря антициклон, хіба тільки в кінці тижня на півночі і подекуди на Заході пройдуть короткі дощі з грозами", - зазначила Діденко.

В Україну повертається спека. Завтра температура повітря вдень становитиме +25+31 градус. Прогноз взагалі буде...

Geplaatst door Наталка Діденко op Zondag 2 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найжаркішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильніше і сильніше.

Як повідомляв портал Знай.ua, в серпні прийде справжня літня погода з жаркими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.ua писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обертається катастрофою.