Випадкові перехожі в Бердичеві Житомирської області стали свідками побиття 10-місячну дитину п'яної матір'ю. Поруч з нею в той момент знаходилася ще одна трирічна дитина. Свою поведінку вона пояснила тим, що так вона заспокоювала немовля за те, що той голосно плакав.

Те, що сталося сталося в міському парку. На відеозаписі видно, що жінка досить агресивно розгойдує дитячу коляску, потім з часом постає з лавочки і завдає дитині кілька ударів по голові. Перехожі намагалися самостійно заступитися за дітей, але незабаром викликали поліцію.

Мати була доставлена ​​в травмпункт для здачі аналізу на кров, який показав більш 2,86 проміле алкоголю. Інспектор хотів відправити жінку в витверезник, а дітей до відділення міської лікарні, щоб не залишати їх поруч з неадекватною матір'ю. Однак дитячий лікар прийняв цю пропозицію відмовою.

У підсумку на горе-матір був лише складено протокол по 184 статті "Невиконання батьківських обов'язків". Незабаром її з дітьми відпустили разом додому. Це вже не перший подібний випадок з цією жінкою. Раніше вона вже неодноразово притягувалася до відповідальності за подібну поведінку і за непідтвердженою інформацією - перебуває на обліку в соціальних службах.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, під Хмельницькому підліток накинувся на батька з ножем - сантиметр в бік, і став би сиротою

Як повідомляв "Знай.uа", звірячий напад в поїзді: небайдужі українки дали старт потужному флешмобу, озвучені вимоги

Знай.uа писав про виявлений труп 19-річного франківчанина в несподіваному місці - рідні не можуть оговтатися від шоку.