Житель Великобританії Мартін Макдоналд п'ятий рік живе зі штучним пенісом на руці.

Читайте Знай в Google News!

Макдоналд втратив статевий орган через зараження крові. Медики ампутували його, щоб не допустити переходу інфекції на все тіло. Про це пише The Sun.

45-річний чоловік впав у депресію, почав багато пити і перестав спілкуватися з родичами і друзями. Він не міг нормально ходити в туалет цілих два роки.

Мартін Макдоналд, фото The Sun
Мартін Макдоналд, фото The Sun

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Професор Девід Ральф, який працює в лондонській університетській лікарні, раніше створив "біонічний" пеніс чоловіку, який народився без нього. Він погодився провести цю процедуру Мартіну і пообіцяв, що процес вирощування нового пеніса займе два роки. Чоловік обговорив з хірургами вигляд майбутнього пеніса і попросив його трохи збільшити.

"Вони з задоволенням слухали, як я хотів, щоб це було, це було дивовижно. Не багато хто може сказати, що має дизайнерський пеніс", - поділився чоловік.

Лікарі взяли частину шкіри з лівої руки і згорнули її у вигляді ролу. У статевого органу повинні були з'явитися кровоносні судини і нерви.

Мартін Макдоналд, фото The Sun
Мартін Макдоналд, фото The Sun

Потім фахівці створили сечовипускальний канал у шкірі і поставили туди дві трубки. За рахунок спеціального ручного насоса новий пеніс може закачуватися в стан ерекції.

З пенісом на руці чоловік мав ходити два роки, а коли прийшов час робити операцію, весь час щось заважало. Але британець не втрачає надію. Він уже звик до свого ручного пеніса і дав йому ім'я Джиммі.

"Дійсно відчувається, що пора його зняти. Я не можу бігати, тому що він хитається. Я не можу плавати або носити сорочку з коротким рукавом. Не буду брехати, носити пеніс на руці чотири роки - це дуже дивно. Але я впевнений, що цей пеніс буде використаний для того, для чого його виростили", - зазначив Макдоналд.

Мартін Макдоналд, фото The Sun
Мартін Макдоналд, фото The Sun

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, топ-3 особистих якостей, над якими потрібно попрацювати, щоб стати героєм-коханцем.

Як повідомляв портал Знай.ua, школярка жодного разу не займалася сексом і завагітніла.

Також портал Знай.ua писав, які продукти покращують сексуальне життя.